-4%
Kelp-150 120 tabl
Kelp-150
Jodium draagt bij tot een normale schildklierwerking
en energiestofwisseling
In Nederland zit van nature niet veel jodium in de voeding. Daarom wordt het toegevoegd aan keukenzout (Jozo), brood, broodvervangers en sommige vleeswaren. Vegetariërs en mensen die weinig brood, geen gejodeerd zout en weinig of geen vis eten, hebben kans om te weinig jodium binnen te krijgen. Kelp staat bekend als natuurlijke bron van jodium.
Eén tablet bevat: | |||
Ascophyllum nodosumextract (kelp) | 176 mg | ||
- 0,085 % jodium | 150 mcg | ||
Ingrediënten | ||
vulstof (calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose), Ascophyllum nodosumextract, antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, talk), glansmiddel (hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), Urtica dioica. |
de aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.
Bevat geen: gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.